Opettajat

PIANO

Pianonsoitonopettajalla on musiikin tohtorin tutkinto ja hän on työskennellyt musiikkipedagogina Sibelius-Akatemiassa sekä useissa musiikkioppilaitoksissa/kouluissa. Hän on esiintynyt lukuisissa konserteissa Suomessa ja ulkomailla. Oppilaita hänellä on pienistä lapsista aina aikuisiin asti.

VIULU

Viulunopettaja on valmistunut sekä Sibelius- Akatemiasta että Hannoverin musiikkikorkeakoulusta sekä suorittanut kamarimusiikin jatko-opintoja Wienin musiikkiyliopistossa. Orkesterimuusikkona hän on työskennellyt mm. Suomen kansallisoopperassa ja Sinfonia Lahdessa. Hänellä on useamman vuoden kokemus eri-ikäisten viulistien opettamisesta vasta-alkajista edistyneisiin. Hänellä on Suzuki-opettajan pätevyys ja on lisäksi perehtynyt color strings -menetelmään. 

HUILU

Viesti opettajalta: Olen huilunsoitonopettaja ja erikoistunut Suzukimenetelmään, joka mahdollistaa huilunsoiton aloituksen jopa 4-vuotiaana. Pienemmille suositellaan edullista nuvoa eli muovista käyrällä suukappaleella toimivaa huilua, jolloin huilu on todella kevyt. Vanhempien oppilaiden ja miksei myös aikuistenkin kanssa on mahdollista sukeltaa latinalaisen musiikin ja improvisaation maailmaan.

SELLO

Sellonsoitonopettajalla on sellonsoiton maisterin tutkinto ja hän on työskennellyt musiikkipedagogina musiikkioppilaitoksissa/kouluissa. Hän on esiintynyt solistina, kamarimuusikkona ja orkesterinmusiikkona. 2019 hän osallistui suzuki-koulutukseen. Oppilaita hänellä on ollut pienistä 4-vuotiaista lapsista alkaen aina aikuisiin asti.