Opettajat

PIANO

Pianonsoitonopettajalla on musiikin tohtorin tutkinto ja hän on työskennellyt musiikkipedagogina Sibelius-Akatemiassa sekä useissa musiikkioppilaitoksissa/kouluissa. Hän on esiintynyt lukuisissa konserteissa Suomessa ja ulkomailla. Oppilaita hänellä on pienistä lapsista aina aikuisiin asti. Opetusajat: ma – su.

HUILU

Viesti opettajalta: Olen huilunsoitonopettaja ja erikoistunut Suzukimenetelmään, joka mahdollistaa huilunsoiton aloituksen jopa 4-vuotiaana. Pienemmille suositellaan edullista nuvoa eli muovista käyrällä suukappaleella toimivaa huilua, jolloin huilu on todella kevyt. Vanhempien oppilaiden ja miksei myös aikuistenkin kanssa on mahdollista sukeltaa latinalaisen musiikin ja improvisaation maailmaan. Opetusajat: pe.

VIULU

Viesti opettajalta: Olen viulisti ja Metropolia Ammattikorkeakoulusta vuonna 2020 valmistunut musiikkipedagogi. Minulla on klassinen tausta ja viime vuosina olen keikkaillut ja työskennellyt lisäksi kevyen musiikin parissa. Opettajana minulle on tärkeää huomioida oppilaan omaa luovuutta ja rohkaista häntä musiikillisesti. On tärkeää, että tunnille voi tulla omana itsenä ja että siellä viihtyy. Opetan mielelläni kaiken ikäisiä, eniten minulla on kokemusta lasten ja nuorten parista työskentelystä. Tervetuloa tunneille! Opetusajat: la.

SELLO

Sellonsoitonopettajalla on sellonsoiton maisterin tutkinto ja hän on työskennellyt musiikkipedagogina musiikkioppilaitoksissa/kouluissa. Hän on esiintynyt solistina, kamarimuusikkona ja orkesterinmusiikkona. 2019 hän osallistui suzuki-koulutukseen. Oppilaita hänellä on ollut pienistä 5-vuotiaista lapsista alkaen aina aikuisiin asti. Opetusajat: ma – su.