fbpx

Ilmoittautuminen

PIANO

Varaa TÄSTÄ ilmainen PIANONSOITON kokeilutunti!

Pianonsoitonopettajalla on musiikin tohtorin tutkinto ja hän on työskennellyt musiikkipedagogina Sibelius-Akatemiassa sekä useissa musiikkioppilaitoksissa/kouluissa. Hän on esiintynyt lukuisissa konserteissa Suomessa ja ulkomailla. Oppilaita hänellä on pienistä lapsista aina aikuisiin asti.

VIULU

Varaa TÄSTÄ ilmainen VIULUNSOITON kokeilutunti!

Viesti opettajalta: Olen opettanut viulunsoittoa kohta jo parikymmentä vuotta. Oppilainen ikähaitari n. 4v – 50v. Olen Suzuki -opettaja ja mieluusti haluan vanhemmat mukaan lapsen harrastukseen ja tämä tarkoittaa, että vanhemmillakin on omat viulut ja oppivat myös soittamaan! Todellista lapsi-aikuinen ’laatuaikaa’ 🙂 Olen koulutukseltani musiikin maisteri ja myös keikkailen muusikkona ahkerasti erilaisissa kokoonpanoissa.

HUILU

Varaa TÄSTÄ ilmainen HUILUNSOITON kokeilutunti!

Viesti opettajalta: Olen huilunsoitonopettaja ja erikoistunut Suzukimenetelmään, joka mahdollistaa huilunsoiton aloituksen jopa 4-vuotiaana. Pienemmille suositellaan edullista nuvoa eli muovista käyrällä suukappaleella toimivaa huilua, jolloin huilu on todella kevyt. Vanhempien oppilaiden ja miksei myös aikuistenkin kanssa on mahdollista sukeltaa latinalaisen musiikin ja improvisaation maailmaan.

SELLO

Varaa TÄSTÄ ilmainen SELLONSOITON kokeilutunti!

Sellonsoitonopettajalla on sellonsoiton maisterin tutkinto ja hän on työskennellyt musiikkipedagogina musiikkioppilaitoksissa/kouluissa. Nykyisin hän suorittaa suzuki-koulutusta. Oppilaita hänellä on ollut pienistä 3-vuotiaista lapsista alkaen aina aikuisiin asti.